+31 6 42 28 17 16 info@kapsalonvanja.nl

Nieuw bij Vanja de Head Spa

Ervaar de weldaad van een Head Spa

Een Head Spa staat garant voor ultieme ontspanning en verzorging. Deze bijzondere verzorgingstechniek is weldadig. Het verbetert de gezondheid van je hoofdhuid en draagt bij aan je welbevinden. We werken vanuit het idee dat de gezondheid van je hoofdhuid wordt weerspiegeld in je haar. Haargezondheid is dus een belangrijke basis voor stralende resultaten. Kies daarom voor een Head SPA: ontspan met onze massages terwijl we je hoofdhuid verzorgen en verbeteren.

Een Head Spa in onze salon omvat een hoofdmassage, stoombehandeling, natuurlijke kruidenverzorging, shampoo, conditioner en haarserum. Dit zorgt voor totale ontspanning en verzorging.

Laat je verwennen

Voordelen van onze Head Spa
Het belangrijkste doel van de Head Spa is de haargroei te bevorderen, de glans en veerkracht van je haar te vergroten, roos te verminderen, haaruitval te voorkomen, jeuk te verminderen en je hoofdhuid gezond te houden. Voor verschillende haarproblemen – zoals roos, droog of dunner wordend haar – hebben we verschillende behandelingen. Ook kunnen we terugvallen op verschillende massagetechnieken. Zo kunnen we de behandeling toespitsen op wat jouw haar en hoofdhuid nodig hebben.

Gezond haar, gezonde hoofdhuid
Het verzorgen van je haar en hoofdhuid is belangrijk om het hoofdhuidgebied te verbeteren, haargroei te bevorderen en een gezonde hoofdhuid te behouden. De kwaliteit van je haar gaat samen met de gezondheid van je hoofdhuid. Met Head Spa werken we op een heerlijk ontspannen manier aan gezonder, veerkrachtiger en gezonder haar.

Heb je interesse in een Head Spa?
Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je een afspraak maken? Neem dan gewoon een keer contact met ons op. We adviseren je graag.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 21:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 08:30 – 14:00
Zondag: Gesloten

× Cadeaubon