+31 6 42 28 17 16 info@kapsalonvanja.nl

Balayage: een sun-kissed, natuurlijk effect

Balayage staat ook wel bekend als ‘zon in het haar’. Wie de resultaten ziet, begrijpt waarom! Balayage is vaak maar een paar tinten lichter dan de basiskleur van je haar. Hierdoor krijg je een natuurlijke diepte en dimensie. We brengen balayage ‘vegend’ aan voor een subtiel en natuurlijk kleurverloop. Zo creëren we
een ‘sunkissed’ look en een natuurlijk effect.

Balayage: een sun-kissed, natuurlijk effect

Balayage is een geliefde kleurtechniek. Je hoeft daarvoor niet persé (donker)blond te zijn. De mogelijke kleurencombinaties zijn eindeloos. We houden rekening met jouw wensen, je haarkleur en huidtint. Zo kun je voor je eigen, unieke look gaan. Wij zijn zo enthousiast over balayage, dat we ons hierin hebben gespecialiseerd!

Natuurlijke uitstraling
Balayage is gemakkelijk te onderhouden: één keer per één of twee maanden brengen we een ​​toner aan. Daarmee frissen we de pigmenten in je haar op en krijgt je haar extra glans. Balayage is erg mooi en heeft ook nog een ander groot voordeel: je hebt amper uitgroei!

Heb je interesse in een balayage?
De prijs van een balayage bepalen we altijd vooraf. De prijs hangt af van jouw haar en jouw wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw haar? Neem dan gewoon een keer contact met ons op. We adviseren je graag.

 

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 21:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 08:30 – 14:00
Zondag: Gesloten

× Cadeaubon