+31 6 42 28 17 16 info@kapsalonvanja.nl

Airtouch: de meest natuurlijke manier van kleuren

Airtouch is de meest natuurlijke manier van haar kleuren. De naam zegt het eigenlijk al: het haar wordt aangeraakt door lucht. Dit houdt in dat we met behulp van een speciale föhntechniek alle losse haren uit je haar blazen. Het haar dat overblijft na deze airtouch techniek wordt gekleurd. Zo creëren we een natuurlijke overgang en overlappen de kleuren elkaar niet.

Airtouch techniek

Met de Airtouch techniek zorgen we voor een natuurlijke diepte, met een natuurlijke overloop. Je ziet zodoende nergens strepen in je haar. Hierdoor groeit het mooi uit. De overloop vanaf je eigen haarkleur is zo natuurlijk, dat het lijkt alsof het je eigen haarkleur is. Airtouch is zo’n mooie techniek, dat we ons er met liefde in hebben gespecialiseerd!

Natuurlijke look
Airtouch is geschikt voor fijn tot medium dik haar. Heb je dik haar en wil je graag zo’n natuurlijke look? Dan adviseren wij te kiezen voor balayage.

Heb je interesse in airtouch?
Deze kleurtechniek is iets prijziger. De behandeling neemt ook meer tijd in beslag. Een beetje geduld moet je dus wel hebben. Dat is het dubbel en dwars waard! Wil je weten of deze techniek iets voor je is? Neem dan gewoon een keer contact met ons op. We adviseren je graag.

 

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 21:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 08:30 – 14:00
Zondag: Gesloten

× Cadeaubon